maanantai 3. marraskuuta 2014

Vuokraponi

Moi!Tänään esittelen teille vuokraponin - Fidelin. :) Aloin siis vuokraamaan lokakuun alusta tälläistä mukavaa, (suhteellisen pientä) kimoa ponia. Aluksi kun kiipesin sen selkään seurauksena oli järkytys, sillä poni tuntui oikeasti todella pieneltä.. :D En nimittäin ollut ratsastanut muilla hevosilla kolmeen vuoteen, kun vain Qallella. Fidel käveli oma-aloitteisesti, eikä sitä tarvinnut koko ajan olla muistuttamassa, että nyt tehdään töitä. Niin erilaisia ne hevoset voivat olla... :D Fidelillä on säkää vähän yli 140cm ja rodultaan on virolainen risteytysponi.


Kyllä nyt olen jo tottunut mielestäni aika hyvin tähän pieneen kipittäjään ja enää ei joka kerta selkään noustessa tule ekana mieleen "vitsi tää on pieni" :D

Käytiin 1.11.14 kisoissa ja siitä on tässä postauksessa parisen kuvaa. Fidel meni todella hienosti, mutta mun oman virheen takia tuli yks pudotus. Jos sitä pudotista ei olis tullu, oltais oltu jaetulla tokalla sijalla, mutta ei voi ketään muuta kun itseään tästä syyttää ^^ Olen tooodella tyytyväinen, koska noi oli ekat kisat tällä ponilla ja ensi kerralla sitten korjataan virheet :)



Mutta tällä kertaa en muuta viitsi kirjoittaa, olkoon tämä postaus pyhitetty täysin Fidelin esittelyyn :) Koitan yrittää keksiä joitain postausideoita, jotta blogista tulisi edes vähän aktiivisempi.

Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti