sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Harjoituskisat 12.4

Eli tänään oli harkka kisat :) Tultiin tallille vähän vaille yksi ja kisat alko kahdelta. Menin 60-70cm luokan . Menin edellisen luokan alussa lämppäämään pikkumaneesissa, alkukäynnit, ravit ja laukkaa. Sitten hyppäsin pari kertaa pystyn ja okserin. Ja vielä pari hyppyä ja isoon maneesiin :)

Lämppähyppyjä (videolta pysäytetty)

© Jenna T:



© Jenna T.

© Jenna T.

© Jenna T.





Videolta pysäytetty
© Jenna T.
Rata meni hyvin, hyppäsin seiska esteen lämmittelyhyppynä ennen rataa. Kakkoselle lähestyin väärässä laukassa, onneksi Qalle ei piittaa vääristä laukoista. Kakkosella onnistunut vaihto ja kolmosella liioiteltu hyppy, kun paikka oli aika kaukaa. Loput vaihdot onnistui ongelmitta. :) Oon tosi tyytyväinen koska puhdasrata!


Saatiin tyylikäs musta ruusuke :) Mukavaa vaihtelua normi ruusuke väreihin.
Minut pyydettiin jäämään maneesin kun vielä kaksi rartsukkoa meni radan (ettei hepat jää yksin halliin). Menin vielä pikkukentälle loppu ravailemaan ja kävelemään, ehdittiin onneksi juuri sopivasti sateen alta pois.


Nyt on kyllä sanoin kuvaamattoman hieno fiilis kun onnistuttiin niin hyvin :D Näillä näkymin seuraavat kisat on kesäkuun lopulla aluekisat (ellei tähän väliin vielä ilmaannu muita kisoja).

Q oli tosi hieno mies tänään :) Se saisin paljon porkkanoita ja nameja karsinassa kisojen jälkeen. Huomenna olisi tarkoitus kuvata viimein se videopostaus jonka kuvaamista olen kaarrellut :) Se oli tarkoitus kuvata eilen lauantaina, mutta en mennytkään tallille niin se siitä sitten.

Mutta ens kertaan, moi!

Miks postauksen lopettaminen on aina vaikeinta? :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti