lauantai 16. toukokuuta 2015

Kesäisempiä kuvia

Moi! Eilen kävin taas kuvailemassa Qallea :) Kuvista tuli aika syömis kuvia, sillä kun Qalle pääsee vihreälle, niin se ei hevillä päätä nosta :"D Otettiin kuitenkin lopuksi Qalle tielle ja sain otettua siitä pari ihan ok kuvaa,

Kattokaa kuin ihanan värinen siitä tulee kesäsin ♥





"Missä heinä?"



Qallee ei ihan kauheesti kiinnostanut.. :D

Meille kävi vähän köpelösti ens sunnuntain koulukisojen kanssa. Muistin, että viimeinen ilmoittautumispäivä olisi ollut eilen (perjantaina), mutta se olikin ollut jo maanantaina. Ja jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Noh, mutta ei se koulu meidän juttu olekkaan.. Ois se silti ollu kiva päästä kokeilemaan. Harmittaahan tää, mut ens kuussa on kaksipäiväiset alue-estekisat, ja niihin ilmoittaudun heti kun kisakutsu julkaistaan! Toivotaan, että siellä menee sitten paremmin kuin viimeksi (hylky). 


Laitan tähän loppuun vielä yhden Qalle-videon joka on ollut youtubessa jo jonkin aikaa, mutta en ole täällä blogissa musitanut julkaista :) Moikka!




Edit// Vaihdoin blogiin uuden bannerin :) Mitä pidätte?

2 kommenttia:

  1. Oi Qalle näyttää ihanalta pollelta!

    Oletko ainoa joka Qallella kisaa? Mitä luokkia yleensä menet ja mikä on kesän tavoite? Jos joku muu kisaa mitä luokkia hän menee? :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihanan kesäisiä kuvia! Ootte hieno pari! :)

    - Mimmi

    VastaaPoista